ЗА НАС

Терзико Онлайн Магазин за Стоки за Дома на Едро и Дребно


Терзико ЕООД е българска семейна компания, която търгува на едро и дребно в различни сфери и е официален представител за България на Tia Dorraine London, XP Fit, STUN, Unfiltered Strength, SQ Professional, HomeVero и Tatkraft. 

  Ние, от Терзико, целим да осигурим качество на разумни цени за клиенти на едро и дребно. 

  Ние поддържаме стандартите си високи, за да осигурим отлично ниво на обслужване:

  • Отзивите за нас са доказателство за усилията ни да задоволим всички наши клиенти.
  • Обширна и все по-нарастваща гама от продукти, които са достъпни, стилни и изработени по висок стандарт на качество. Много от тях са на разположение в комплекти от един и същ цвят.
  • Нашият семеен екип работи усилено, за да поддържаме бизнеса си природосъобразен и общественополезен. Ние използваме само рециклирани материали за опаковане.

  Ние сме сериозни по отношение на сигурността и се гордеем със способността си да осигурим безопасна среда, в която да пазарувате спокойно в интернет пространството.

  • Най-високо ниво на PCI DSS съответствие

  Терзико е сертифициран за ниво PCI DSS, най-високото ниво на сертификация за сигурност. Този сертификат означава тяхното съответствие със стандартите за политики за сигурност, технологии и текущи процеси, които защитават платежните системи от нарушения и кражби на данни за картодържатели.

  • Сигурна инфраструктура

  Терзико се поддържа от Shopify Inc. (NYSE: SHOP) - водещата платформа за електронна търговия, която ни дава възможност за 99.99% непрекъсната работа и 24/7 мониторинг. С голяма мрежа от сървъри, разположени по целия свят, те могат да ви предложат сигурен и надежден опит в електронната търговия.

  • SSL сертификат

  Терзико използва 256-битов SSL сертификат, за да установи сигурна криптирана връзка между вашия компютър и техните сървъри. Тази връзка защитава вашите данни. Информацията за всички страници, съдържание, кредитна карта и транзакция е защитена от същото ниво на сигурност, което се използва от банките.

  • Гарантирано удовлетворение от поръчката

  Терзико иска да бъдете доволни от новата си покупка. Въпреки това, ако не сте 100% удовлетворени от нея, можете да върнете продукта и да получите пълно възстановяване на сумата. Можете да върнете артикули за период до 14 дни от датата, на която сте го получили. Всеки артикул, който върнете, трябва да е в същото състояние, в което сте го получили и в оригиналната опаковка. Моля, запазете разписката/фактурата и номера на поръчката си. Поръчките могат да се приемат по телефона, електронна поща или на нашия онлайн магазин.

   

  КОНТАКТ

  • Адрес - гр. Пловдив, ул. "Райко Даскалов" 9
  • Имейл - mail@terzico.bg
  • Телефон - +359894854852