Информация за плащанията

Плащания

Приемаме пощенски паричен превод при доставка, плащане с дебитна/кредитна карта и банкови преводи (уверете се, че сте посочили Вашата поръчка).

Сигурна инфраструктура

Терзико се поддържа от Shopify Inc. (NYSE: SHOP). Подкрепата на водещата платформа за електронна търговия ни дава възможност да предлагаме 99.99% непрекъсната работа и 24/7 мониторинг. С голяма мрежа от сървъри, разположени по целия свят, те предлагат сигурен, стабилен и ефективен опит в електронната търговия.

SSL сертификат

Терзико използва 256-битов SSL сертификат, за да установи сигурна криптирана връзка между вашия компютър и техните сървъри. Тази връзка защитава Вашите данни. Информацията за всички страници, съдържание и транзакция е защитена от същото ниво на сигурност, което се използва от банките.

Гарантирано удовлетворение

Терзико иска да бъдете доволни от новата си покупка. Въпреки това, ако не сте 100% удовлетворени от покупката си, можете да върнете продукта и да получите пълно възстановяване. Можете да върнете артикули за период до 14 дни от датата, на която сте ги получили. Всеки артикул, който ще върнете, трябва да е в същото състояние, в което сте го получили, и в оригиналната опаковка. Моля, запазете разписката/фактурата и номера на поръчката си.

Нямаме скрити такси.

Ние сме регистрирани по ЗДДС в България - BG205482168. Издаваме фактури по ДДС за всички поръчки.