Количка

Информация за доставка

Информация за доставка

Изпращаме Вашите поръчки ежедневно от понеделник до петък в 13:00. Това означава, че ако поръчката Ви е направена преди 12:45 ч. в делничен ден, тя ще бъде изпратена на същия ден. Ако поръчката Ви е направена след 12:45 ч. в делничен ден, тя ще бъде изпратена на следващия работен ден. Поръчки, направени след 12:45 ч. в петък или през уикенда, ще бъдат изпратени в понеделник.

Нашите пратките се доставят с куриерска фирма Спиди. Услугата е напълно приспособима и включва ексклузивни функции като "Предикт", "Смарт контрол" и "Проследи пратка"


Поръчките се доставят до адрес или до офис на куриера. Ако желаете да получите пратката си в офис на Спиди, напишете адреса му в полетата за доставка. Мрежата на Спиди към момента включва над 450 офиса и продължава да се разраства. 

Цената на пратките се определя спрямо теглото на продуктите. Цените започват от:

 място на доставка / тегло до 1 кг до 3 кг до 6 кг до 10 кг до 20 кг
до офис на Спиди 3.35 3.35 4.99 6.29 11.39
до адрес 4.69 5.69 8.79 10.89 16.39

 

Към цените се начислява Такса Гориво, подлежаща на месечна актуализация. Определя се в началото на всеки месец в зависимост от цените на горивата в Р България. Размерът на Такса Гориво се обявява на уебсайта на Спиди.

Пратките се доставят между 1 и 3 работни дни след обработване. Когато предадем пратката Ви на Спиди, Вие получавате известие чрез sms или по Viber.

Смарт контрол на Спиди е линк, който се отваря директно в браузъра на телефона, таблета или компютъра Ви, просто чрез натискане. (Може да копирате линка и в Интернет браузер.)

Смарт контрол на Спиди Ви дава безплатно цялата необходима информация за Вашата пратка и контрол върху нейната доставка.

Най-важният въпрос Къде ми е пратката и какво се случва с нея? вече има своя отговор кратко и ясно – на екрана на Вашето мобилно устройство или компютър!

Смарт контрол на Спиди Ви дава достъп до следните опции:

  • Потвърждаване на доставка (незадължително)
  • Проследяване на пратката в реално време
  • Пренасочване на пратката към друг адрес
  • Отлагане на доставката за следващ ден
  • Отказване на пратка
  • Вход в приложението МySpeedy