Количка

Помощ

Тук сме, за да ви помогнем!

Гарантирано Удовлетворение

Ако не сте доволни от покупката си, ние ще я заменим или възстановим

Отлично Oбслужване

Стремим се да ви предоставим най-добри цени и перфектно обслужване

Възможност за Връщане

Нашата политика за връщане продължава 30 дни

Сигурност за личните ви данни

Използваме вашите лични данни, единствено за обработка на поръчката ви

Доставка

Изпращаме Вашите поръчки ежедневно от понеделник до петък в 13:00. Това означава, че ако поръчката Ви е направена преди 12:45 ч. в делничен ден, тя ще бъде изпратена на същия ден. Ако поръчката Ви е направена след 12:45 ч. в делничен ден, тя ще бъде изпратена на следващия работен ден. Поръчки, направени след 12:45 ч. в петък или през уикенда, ще бъдат изпратени в понеделник.

Нашите пратките се доставят с куриерска фирма Спиди. Услугата е напълно приспособима и включва ексклузивни функции като "Предикт""Смарт контрол" и "Проследи пратка"


Поръчките се доставят до адрес или до офис на куриера. Ако желаете да получите пратката си в офис на Спиди, напишете адреса му в полетата за доставка. Мрежата на Спиди към момента включва над 450 офиса и продължава да се разраства. 

Цената на пратките се определя спрямо теглото на продуктите. Цените започват от:
- За поръчки до 1 кг, до офис на Спиди - 2.90 лв 
- За поръчки до 3 кг, до офис на Спиди - 3.60 лв
- За поръчки до 6 кг, до офис на Спиди - 4.90 лв
- За поръчки до 10 кг, до офис на Спиди - 6.20 лв
- За поръчки до 20 кг, до офис на Спиди - 10.90 лв


- За поръчки до 1 кг, до адрес - 4.40 лв 
- За поръчки до 3 кг, до адрес - 5.80 лв
- За поръчки до 6 кг, до адрес - 8.50 лв
- За поръчки до 10 кг, до адрес - 10.50 лв
- За поръчки до 20 кг, до адрес - 15.90 лв

Към цените се начислява Такса Гориво, подлежаща на месечна актуализация. Определя се в началото на всеки месец в зависимост от цените на горивата в Р България. Размерът на Такса Гориво се обявява на уебсайта на Спиди.

Пратките се доставят между 1 и 3 работни дни след обработване. Когато предадем пратката Ви на Спиди, Вие получавате известие чрез sms или по Viber.

Смарт контрол на Спиди е линк, който се отваря директно в браузъра на телефона, таблета или компютъра Ви, просто чрез натискане. (Може да копирате линка и в Интернет браузер.)

Смарт контрол на Спиди Ви дава безплатно цялата необходима информация за Вашата пратка и контрол върху нейната доставка.

Най-важният въпрос Къде ми е пратката и какво се случва с нея?“ вече има своя отговор кратко и ясно – на екрана на Вашето мобилно устройство или компютър!

Смарт контрол на Спиди Ви дава достъп до следните опции:

- Потвърждаване на доставка (незадължително)
- Проследяване на пратката в реално време
- Пренасочване на пратката към друг адрес
- Отлагане на доставката за следващ ден
- Отказване на пратка
- Вход в приложението МySpeedy

Връщане и Замяна

Политика за връщане и възстановяванеВръщане

Нашата политика за връщане продължава 30 дни. Електрическите уреди са покрити с 6-месечна гаранция. Ако след покупката Ви са изминали 30 дни, за съжаление не можем да Ви предложим възстановяване или замяна. Разходите за връщане се покриват от нас за дефектни или повредени артикули, както и във всички случаи, когато връщате нов и неизползван артикул в оригиналната му опаковка. Във всички останали случаи ще бъдете отговорни за плащането на разходите за връщане. Ако получите възстановяване, разходите за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването.

За да върнете поръчката си, изпратете ни имейл на адрес mail@terzico.bg или попълнете нашата форма за контакт и ще Ви помогнем с куриерски разходи, етикети и инструкции. Алтернативно можете сами да генерирате етикет.

За да отговаряте на условията за връщане, Вашият артикул трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в който сте го получили. Трябва също да бъде в оригиналната опаковка. За да завършите връщането си, изискваме фактура и номера на поръчката Ви. Моля, не изпращайте продукта обратно на производителя. Има определени ситуации, при които се отпускат само частични възстановявания (ако е приложимо):

- Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсват части поради причини, които не се дължат на наша грешка.

- Всеки артикул, който се връща повече от 30 дни след доставката и не се покрива от допълнителна гаранция.

 

Възстановявания (ако е приложимо)

След като върнатият продукт бъде получен и проверен, ще Ви изпратим имейл, за да Ви уведомим, че сме получили върнатата Ви стока. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на възстановяването. Ако сте одобрени, възстановяването ще бъде обработено, издадено кредитно известие и кредит ще бъде приложен автоматично към кредитната Ви карта или оригиналния метод на плащане в рамките на 24 часа след одобрението.

Ние ще отговорим на Вашето искане за връщане в рамките на същия ден и ще Ви изпратим етикет за връщане. Колкото по-скоро изпратите пакета обратно към нас, толкова по-скоро ще го получим. Ще обработим възстановяването Ви веднага щом пакетът бъде върнат и ще отнеме до 5 работни дни, за да се покажат парите в профила Ви.

Закъснели или липсващи възстановявания (ако е приложимо)


Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка. След това се свържете с издателя на кредитната си карта, но може да отнеме известно време преди официалното публикуване на възстановяването. След това се свържете с банката си. Често има време за обработка, преди да бъде осчетоводено възстановяването. Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на адрес mail@terzico.bg.

Замени (ако е приложимо)


Сменяме само артикули, ако те са дефектни или повредени. Ако трябва да замените за същия артикул, изпратете ни имейл на mail@terzico.bg или попълнете нашиата форма за контакт.

За да върнете продукта си, без да се свържете с нас или като използвате генератора на етикети за самообслужване, трябва да изпратите продукта си до:
ТЕРЗИКО ЕООД

с. Попинци 4528

ул. "Петко Д. Петков" 11

обл. Пазарджик, общ. Панагюрище

България

Моля, посочете номера на поръчката си. Ако изпращате артикул над 60 лв, трябва да обмислите възможността за използване на услуга със застраховка на продукта. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия от Вас артикул.

Плащания

Плащания

Приемаме картови плащания (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, Amazon Pay, Google Pay, наложен платеж при доставка и банкови преводи (уверете се, че сте посочили Вашата поръчка).

Ниво 1 PCI DSS съответствие

ТЕРЗИКО ЕЕОД е сертифициран за ниво 1 PCI DSS, най-високото ниво на сертификация за сигурност. Този сертификат означава тяхното съответствие със стандартите за политики за сигурност, технологии и текущи процеси, които защитават техните платежни системи от нарушения и кражби на данни за картодържатели.

Сигурна инфраструктура

ТЕРЗИКО се хоства от Shopify Inc. (NYSE: SHOP). Подкрепата на водещата платформа за електронна търговия ни дава възможност да предлагаме 99.99% ъптайм и 24/7 мониторинг. С голяма мрежа от сървъри, разположени по целия свят, те предлагат сигурен, стабилен и ефективен опит в електронната търговия.

SSL сертификат

ТЕРЗИКО използва 256-битов SSL сертификат, за да установи сигурна криптирана връзка между вашия компютър и техните сървъри. Тази връзка защитава вашите чувствителни данни. Информацията за всички страници, съдържание, кредитна карта и транзакция е защитена от същото ниво на сигурност, което се използва от банките.

Гарантирано удовлетворение

Терзико иска да бъдете доволни от новата си покупка. Въпреки това, ако не сте 100% удовлетворени от покупката си, можете да върнете продукта и да получите пълно възстановяване. Можете да върнете артикули за период до 30 дни от датата, на която сте ги получили. Всеки артикул, който ще върнете, трябва да е в същото състояние, в което сте го получили, и в оригиналната опаковка. Моля, запазете разписката и номера на поръчката си.

Ще бъдете уведомени за успех на плащането и ще получите потвърждение на поръчката веднага след като транзакцията е разрешена.

Нямаме скрити такси.

Ние сме регистрирани по ЗДДС в България - BG 205482168. Издаваме фактури по ДДС за всички поръчки.

Декларация за Поверителност

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
----

РАЗДЕЛ 1 - КАКВО ПРАВИМ С ВАШИТЕ ДАННИ?

Когато закупите нещо от нашия магазин, като част от процеса на покупко-продажба, ние събираме личната информация, която ни предоставяте, като вашето име, адрес и имейл адрес.
Когато разглеждате нашия магазин, ние също автоматично получаваме адреса на интернет протокола (IP) на вашия компютър, за да ни предоставите информация, която ни помага да научим повече за вашия браузър и операционна система.
Имейл маркетинг (ако е приложимо): С ваше разрешение можем да ви изпратим имейли за нашия магазин, нови продукти и други актуализации.

 

РАЗДЕЛ 2 - СЪГЛАСИЕ

Как получавате моето съгласие?
Когато ни предоставяте лична информация, за да завършите транзакция, потвърдите кредитната си карта, направите поръчка, организирате доставката или върнете покупка, ние предполагаме, че вие ​​се съгласявате да я събираме и използваме само по тази конкретна причина.
Ако поискаме вашата лична информация по второстепенна причина, като маркетинг, ние ще ви помолим директно за вашето изразено съгласие.

Как да оттегля своето съгласие?
Ако след като се съгласите, промените мнението си, можете да оттеглите съгласието си и да се свържете с нас по всяко време на mail@terzico.bg или ни изпратите по пощата на адрес:

ТЕРЗИКО ЕООД

с. Попинци 4528

ул. "Петко Д. Петков" 11

обл. Пазарджик, общ. Панагюрище

България


 

РАЗДЕЛ 3 - ОПОВЕСТЯВАНЕ

Можем да разкрием вашата лична информация, ако по закон сме длъжни да го направим, или ако нарушите нашите Общи условия.

 

РАЗДЕЛ 4 - SHOPIFY

Нашият онлайн магазин се хоства в Shopify Inc. Те ни предоставят онлайн платформата за електронна търговия, която ни позволява да продаваме нашите продукти и услуги на вас.
Данните ви се съхраняват в хранилището за данни на Shopify, в базите данни и в общото приложение Shopify. Те съхраняват данните ви на защитен сървър и защитна стена.

Начин на плащане:
Ако изберете директно плащане, за да завършите покупката си, тогава Shopify ще съхранява данните за кредитната ви карта. Той е криптиран чрез стандарта за защита на данните за индустрията на платежните карти (PCI-DSS). Данните за транзакциите ви за покупка се съхраняват само толкова време, колкото е необходимо, за да завършите транзакцията по покупката. След като това приключи, информацията за транзакцията ви за покупка се изтрива.
Всички портали за директни плащания се придържат към стандартите, определени от PCI-DSS, управлявани от Съвета за стандарти за сигурност на PCI, което е съвместно усилие на марки като Visa, MasterCard, American Express и Discover.
Изискванията на PCI-DSS помагат да се гарантира безопасното обработване на информация за кредитни карти от нашия магазин и неговите доставчици на услуги.
За повече информация можете да прочетете Общите условия на Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) или Декларацията за поверителност (https://www.shopify.com/legal/privacy).

 

РАЗДЕЛ 5 - УСЛУГИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ

Като цяло, използваните от нас трети страни доставчици ще събират, използват и разкриват вашата информация само дотолкова, доколкото е необходимо, за да им позволят да изпълняват услугите, които ни предоставят.
Въпреки това, някои доставчици на услуги на трети страни, като портали за плащания и други начини на платежни транзакции, имат свои собствени правила за поверителност по отношение на информацията, която трябва да им предоставим за транзакции, свързани с покупката.
За тези доставчици препоръчваме да прочетете техните правила за поверителност, така че да разберете начина, по който вашата лична информация ще бъде обработвана от тези тях.
По-специално, не забравяйте, че някои доставчици могат да се намират в или имат съоръжения, които са разположени на различна юрисдикция. Така че, ако решите да продължите с транзакция, която включва услугите на доставчик на услуги на трета страна, тогава вашата информация може да стане предмет на законите на юрисдикцията, в която се намира този доставчик на услуги или неговите съоръжения.
Например, ако се намирате в Канада и транзакцията ви се обработва от платежен портал, намиращ се в Съединените щати, тогава личната ви информация, използвана при завършването на тази транзакция, може да бъде предмет на разкриване съгласно законодателството на Съединените щати.
След като напуснете уебсайта на нашия магазин или сте пренасочени към уебсайт или приложение на трета страна, вече не се управлявате от тази Декларация за поверителност или Условия за ползване на нашия уебсайт.

Линкове
Когато кликнете върху линкове в нашия магазин, те могат да ви насочат далеч от нашия сайт. Ние не носим отговорност за практиките за поверителност на други сайтове и ви насърчаваме да прочетете техните декларации за поверителност.

 

РАЗДЕЛ 6 - СИГУРНОСТ

За да защитим вашата лична информация, ние вземаме разумни предпазни мерки и следваме най-добрите индустриални практики, за да сме сигурни, че тя не е изгубена, неправилно използвана, достъпна, разкрита, променена или унищожена.
Ако ни предоставите информация за вашата кредитна карта, информацията се криптира с помощта на технологията за защитен слой (SSL) и се съхранява с криптиране AES-256. Въпреки че нито един метод за предаване по интернет или електронно съхранение не е 100% сигурен, ние следваме всички изисквания на PCI-DSS и прилагаме допълнителни общоприети индустриални стандарти.

 

РАЗДЕЛ 7 - БИСКВИТКИ

 Ето списък на „бисквитките“, които използваме. Избрали сме ги тук, за да можете да изберете дали искате да се откажете от „бисквитките“ или не.
 _session_id, уникален код, сесия, позволява на Shopify да съхранява информация за вашата сесия (препращащ основната страница и т.н.).
 _shopify_visit, без събиране на данни, постоянни за 30 минути от последното посещение, използвани от вътрешния тракер за статистически данни на доставчика на нашия уебсайт за записване на броя посещения
 _shopify_uniq, без събиране на данни, изтича в същия ден и на следващия ден, преброява броя на посещенията в магазина от един клиент.
кошница за пазаруване, уникален знак, постоянен за 2 седмици, съхранява информация за съдържанието на вашата кошница за пазаруване.
 _secure_session_id, уникален знак
 storefront_digest, уникален код, неопределен - aко магазинът има парола, това се използва, за да се определи дали настоящият посетител има достъп.
Trustpilot - за да ни помогне да съберем обратна връзка от вас.

 

РАЗДЕЛ 8 - ДАВНОСТ НА СЪГЛАСИЕТО

 Използвайки този сайт, вие заявявате, че сте пълнолетен във вашата държава и сте ни дали своето съгласие да разрешите Вашите непълнолетни лица(деца) да използват този сайт.

 

РАЗДЕЛ 9 - ПРОМЕНИ В НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Запазваме си правото да променяме тази политика за поверителност по всяко време, така че моля, преглеждайте го често. Промените и разясненията ще влязат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. Ако направим съществени промени в тази политика, ще ви уведомим, че е актуализирана, за да знаете каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства, ако има такива, които използваме и/или разкриваме.
Ако нашият магазин е придобит или се слее с друга компания, вашата информация може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че да можем да продължим да ви обслужваме.

 

ВЪПРОСИ И КОНТАКТИ

Ако желаете да получите достъп, да коригирате, да смените или да изтриете всяка лична информация, която имаме за вас, да регистрирате жалба или просто да искате повече информация, свържете се с нашия служител за спазване на законовите изисквания за поверителност на mail@terzico.bg или на адрес

ТЕРЗИКО ЕООД
[До: Служител за спазване на правилата за поверителност]

с. Попинци 4528

ул. "Петко Д. Петков" 11

обл. Пазарджик, общ. Панагюрище

Условия за Ползване

ПРЕГЛЕД

Този сайт се управлява от Терзико ЕООД. В целия сайт термините „ние“, „нас“ и „нашите“ се отнасят за „ Терзико ЕООД “. Терзико ЕООД предлага този уебсайт, включително цялата информация, инструменти и услуги, достъпни до вас, при условие че приемете всички условия, правила и обявления, посочени тук.

Когато посещавате нашия сайт и/или закупите нещо от нас, вие се ангажирате с нашата услуга и се съгласявате да спазвате следните правила и условия („Условия за ползване“, „Правила“), включително тези допълнителни условия и правила цитирани тук и/или достъпни чрез хипервръзка. Тези Общи условия се отнасят за всички потребители на сайта, включително, но без ограничение, за потребители, които са доставчици, клиенти, търговци и/или участници в съдържанието.

Моля, прочетете внимателно тези Условия за ползване, преди да получите достъп или да използвате нашия уебсайт. Чрез достъп или използване на която и да е част от сайта, Вие се съгласявате да се обвържете с тези Условия за ползване. Ако не сте съгласни с всички условия на това споразумение, няма да имате достъп до уебсайта или да използвате услугите ни.

Всички нови функции или инструменти, които се добавят към текущия магазин, също са предмет на Общите условия. Можете да прегледате най-актуалната версия на Общите условия по всяко време на тази страница. Запазваме си правото да актуализираме, променяме или заменяме някоя част от тези Условия за ползване, като публикуваме актуализации и/или промени в нашия уебсайт. Ваша е отговорността периодично да проверявате тази страница за промени. Продължаващото използване или достъп до уебсайта след публикуването на всякакви промени представлява приемане на тези промени.

Нашият магазин се хоства в Shopify Inc. Те ни предоставят онлайн платформата за електронна търговия, която ни позволява да продаваме нашите продукти и услуги на вас. 

 

РАЗДЕЛ 1 - УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНА

Приемайки тези Условия за ползване, вие заявявате, че сте пълнолетен във вашата държава на пребиваване и сте дали съгласието за използване на този сайт.

Нямате право да използвате нашите продукти за каквато и да е незаконна или неоторизирана цел, нито можете да ги използвате за нарушаването на закони във вашата юрисдикция (включително, но не само законите за авторското право).

Нарушаването на някое от Условията ще доведе до незабавно прекратяване на достъпа. 

 

РАЗДЕЛ 2 - ОБЩИ УСЛОВИЯ

Ние си запазваме правото да откажем услуга на всеки по каквато и да е причина по всяко време.

Вие разбирате, че вашите данни (без информация за кредитни карти) може да бъде прехвърлено некриптирано и да включва (а) предавания по различни мрежи; б) промени в съответствие и адаптиране към техническите изисквания на свързващите мрежи или устройства. Информацията за кредитна карта винаги е криптирана.

Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, дублирате, копирате, продавате, препродавате или използвате която и да е част от уебсайта.

Заглавията, използвани в това споразумение, са включени само за удобство и няма да ограничават или по друг начин засягат тези Условия. 

 

РАЗДЕЛ 3 - ТОЧНОСТ, ИЗЧЕРПАТЕЛНОСТ И СВОБОДA НА ИНФОРМАЦИЯТА

Ние не носим отговорност, ако информацията, предоставена на този сайт, не е точна, пълна или актуална. Материалите на този сайт се предоставят само за обща информация и не трябва да се разчита или да се използва като единствена основа за вземане на решения, без да се консултирате с по-точни, по-пълни или по-навременни източници.

Ние си запазваме правото да променяме съдържанието на този сайт по всяко време. Вие носите отговорност за своевременно запознаване с  промените в нашия сайт. 

 

РАЗДЕЛ 4 - МОДИФИКАЦИИ НА УСЛУГАТА И ЦЕНИТЕ

Цените за нашите продукти подлежат на промяна без предизвестие.

Ние си запазваме правото по всяко време да променяме или прекратяваме достъпа (или която и да е част или съдържание) без предизвестие.

Ние не носим отговорност пред Вас или до която и да е трета страна за всяка модификация, промяна на цената, спиране или прекратяване на достъпа.

 

РАЗДЕЛ 5 - ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ (ако е приложимо)

Някои продукти или услуги могат да бъдат достъпни само онлайн. Тези продукти или услуги могат да имат ограничени количества и подлежат на връщане или замяна само в съответствие с нашата политика за връщане.

Положихме всички усилия да покажем възможно най-точно цветовете и изображенията на нашите продукти, които са налични. Не можем да гарантираме, че дисплеят на монитора ви ще покаже коректно цветовете.

Ние си запазваме правото, но не сме задължени, да ограничим продажбите на нашите продукти или услуги на всяко лице. Запазваме правото да ограничим количествата на всички продукти или услуги, които предлагаме. Всички описания на продуктите или ценообразуването на продуктите подлежат на промяна по всяко време без предизвестие. Ние си запазваме правото да прекратим продажбата всеки продукт по всяко едно време.

Ние не гарантираме, че качеството на всички продукти, услуги, информация или други материали, закупени от вас, ще отговарят на вашите очаквания.

 

РАЗДЕЛ 6 - ТОЧНОСТ НА ПЛАЩАНИЯТА И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОФИЛА ВИ

Ние си запазваме правото да откажем всяка поръчка, която сте направили. По собствена преценка можем да ограничим или отменим закупените количества на човек илидомакинство. Тези ограничения могат да включват поръчки, подадени от един и същ клиентски профил, кредитна карта и поръчки, които използват един и същ адрес за фактуриране и доставка. В случай, че направим промяна или анулираме дадена поръчка, ще ви уведомим, като се свържем с вас чрез електронната ви поща или телефонния номер, предоставен по време на поръчката. Ние си запазваме правото да ограничаваме или анулираме поръчки, които, по наша преценка са направени от търговци или дистрибутори.

Вие се съгласявате да предоставите актуална, пълна и точна информация поръчките, направени в нашия магазин. Вие се съгласявате своевременно да актуализирате профила си и друга информация, включително имейл адреса и номера на кредитни карти и датите на изтичане, така че да можем да завършим плащанията ви и да се свържем с вас при необходимост.

За повече подробности, моля прегледайте нашата политика за връщане. 

 

РАЗДЕЛ 7 - ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Можем да ви предоставим достъп до услуги на трети страни, върху които нямаме наблюдение или контролираме пряко.

Вие приемате и се съгласявате, че ние предоставяме достъп до такива услуги, каквито са без никакви гаранции. Ние няма да носим никаква отговорност, свързана с използването на опционални услуги на трети страни.

Всяко използване на незадължителни услуги, предлагани чрез сайта, е изцяло на ваш собствен риск и преценка и трябва да сте сигурни, че сте запознати и одобрявате условията.

В бъдеще можем също така да предлагаме нови услуги и функции чрез уебсайта. Такива нови функции и услуги също ще бъдат предмет на настоящите Общи условия. 

 

РАЗДЕЛ 8 - ВРЪЗКИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ

Определено съдържание, продукти и услуги, достъпни чрез нашият уебсайт, могат да включват материали от трети страни.

Връзките на трети страни на този сайт могат да ви насочат към такива, които не са свързани с нас. Ние не носим отговорност за разглеждане, оценка на съдържанието или точността не носим отговорност за материали или уебсайтове на трети страни.

Ние не носим отговорност за каквито и да било вреди или щети, свързани с покупката или използването на стоки, услуги, съдържание или други транзакции, направени във връзка с уебсайтове на трети страни. Моля, прегледайте внимателно правилата и практиките на третата страна и се уверете, че ги разбирате, преди да се ангажирате с каквото и да е плащане. Жалби, претенции или въпроси, свързани с продукти на трети страни, трябва да бъдат насочени единствено към тях. 

 

РАЗДЕЛ 9 - КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ, ОБРАТНА ВРЪЗКА И ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Вие се съгласявате, че можем по всяко време, без ограничение да редактираме, копираме, публикуваме, разпространяваме, превеждаме и по друг начин използваме във всеки носител всички коментари, които сте ни изпратили. Ние нямаме никакво задължение (1) да пазим всякакви коментари; (2) да изплатим обезщетение за всякакви коментари; или (3) да отговорим на обратна връзка.

Можем да редактираме или премахваме съдържание, което определяме по наша преценка, че е незаконно, обидно, заплашително, клеветническо, порнографско, нецензурно или по друг начин неприемливо или нарушаващо интелектуалната собственост на някоя от страните или тези Условия за ползване.

Вие се съгласявате, че вашите коментари няма да нарушават никакво право на трета страна, включително авторско право, търговска марка, неприкосновеност на личния живот, личност или друго лично право. Освен това приемате, че вашите коментари няма да съдържат клеветнически или по друг начин незаконни, злоупотребяващи или нецензурни материали. Както и да съдържат какъвто и да е компютърен вирус или друг зловреден софтуер, който по някакъв начин може да повлияе на работата на  свързания с нея уебсайт. Нямате право да използвате фалшив имейл адрес, да се преструвате, че сте някой друг, или по друг начин да заблудите нас или трети страни относно произхода на коментарите. Вие носите цялата отговорност за всички коментари, които правите и тяхната точност. 

 

РАЗДЕЛ 10 - ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Подаването на лична информация през уебсайта се регулира от нашата Политика за поверителност. 

 

РАЗДЕЛ 11 - ГРЕШКИ, НЕТОЧНОСТИ И ОГРАНИЧЕНИЯ

Понякога на нашия сайт може да има информация, която съдържа печатни грешки, неточности или пропуски, които могат да се отнасят до описанията на продуктите, ценообразуването, промоциите, офертите, разходите за доставка на продуктите, времето за доставка и наличността. Ние си запазваме правото да коригираме всякакви грешки, неточности или пропуски, както и да променяме или актуализираме информация или да анулираме поръчки. 

 

РАЗДЕЛ 12 - ЗАБРАНЕНИ УПОТРЕБИ

В допълнение към други забрани, посочени в Общите условия, ви е забранено да използвате сайта или неговото съдържание: (а) за незаконна цел; (б) да привличате други лица да извършват или участват в незаконни действия; (в) да нарушавате международни, федерални, провинциални или държавни разпоредби, правила, закони или местни наредби; (г) да нарушавате нашите права върху интелектуалната собственост или правата на интелектуална собственост на другите; д) да злоупотребявате, обиждате, наранявате клеветите, унижавате, заплашвате или дискриминирате въз основа на пол, сексуална ориентация, религия, етническа принадлежност, раса, възраст, национален произход или увреждане; е) да представяте невярна или подвеждаща информация; ж) да качвате или предавате вируси или друг вид злонамерен софтуер, който ще се използва или може да бъде използван по начин, който ще повлияе на функционалността или работата на уебсайта, други уебсайтове или интернет пространството; з) да събирате или проследявате личната информация на другите; и) за спам или фишинг; й) за всякакви нецензурни или неморални цели; или к) да се намесвате или да заобикаляте защитните характеристики на уебсайта или на свързан уебсайт. Ние си запазваме правото да прекратим достъпа при нарушаване на някоя от забранените употреби. 

 

РАЗДЕЛ 13 - ОТКАЗ НА ГАРАНЦИЯ; ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

Ние не гарантираме, че използването на нашият уебсайт ще бъде без грешки.

Вие се съгласявате, че понякога можем да ограничим достъпа ви за неопределен период от време.

Вие изрично се съгласявате, че използването  за използване на уебсайта е на ваш собствен риск. 

В никакъв случай нашите директори, служители, филиали, агенти, изпълнители, стажанти, доставчици, доставчици на услуги или лицензодатели не носят отговорност за вреди, загуби, претенции или преки, непреки, случайни, наказателни, специални или евентуални щети от какъвто и да е вид, включително, без ограничение, загубени печалби, загубени приходи, загубени спестявания, загуба на данни, разходи за подмяна или други подобни вреди, независимо дали са основани на договор, непозволено увреждане (включително небрежност), отговорност или по друг начин от използването на която и да е услуга или продукти, доставени с помощта на уебсайта. Или за други претенции, свързани по някакъв начин с използването на уебсайта. Тъй като някои държави или юрисдикции не позволяват изключването или ограничаването на отговорността за последващи или случайни щети, в тези случаи нашата отговорност се ограничава до максималната степен, разрешена от закона. 

 

РАЗДЕЛ 14 - КОМПЕНСАЦИЯ

Вие се съгласявате да защитавате ТЕРЗИКО ЕООД и нашите дъщерни дружества, филиали, партньори, служители, директори, агенти, контрагенти, лицензодатели, доставчици на услуги, подизпълнители, доставчици, стажанти и служители, без никакви претенции или искания включително  адвокатски хонорари, направени от трета страна поради или произтичащи от нарушаването на условията за ползване. Или от документите, които те включват чрез препратка, или вашето нарушение на закон или права на трета страна. 

 

РАЗДЕЛ 15 - ДОСТЪПНОСТ

В случай, че някоя от разпоредбите на тези Условия за ползване се счита за неправомерна, невалидна или неприложима, тази разпоредба ще бъде изпълнявана в най-пълната степен, разрешена от приложимото законодателство, а неизпълнимата част се счита за отделена от тези условия.

 

РАЗДЕЛ 16 - ПРЕКРАТЯВАНЕ

Тези Общи условия са ефективни, освен ако и докато не бъдат прекратени от Вас или нас. Можете да прекратите тези Условия за ползване по всяко време, като ни уведомите, че вече не желаете да ползвате нашите услуги или когато престанете да използвате нашия уебсайт.

Ако по наша преценка не успеете или ако подозираме, че не спазвате някое от условията за ползване, ние също можем да прекратим това споразумение по всяко време без предизвестие и вие ще останете отговорни за всички дължими суми към и включително датата на прекратяване; и съответно може да ви откажем достъп до нашите услуги (или част от тях).

 

РАЗДЕЛ 17 - ПЪЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ

Неспособността ни да упражняваме или прилагаме каквото и да е право или разпоредба от тези Условия за ползване не представлява отказ от такова право или разпоредба.

Тези условия за ползване и всички правила за работа, публикувани от нас на този уебсайт представляват цялото споразумение и разбирателство между вас и нас. Те управляват използването на достъпа, като заменят всички предишни или съвременни споразумения, съобщения и предложения устно или писмено, между вас и нас.

 

РАЗДЕЛ 18 - ПРАВИЛНО УПРАВЛЕНИЕ

Условията за ползване и всякакви отделни споразумения, чрез които Ви предоставяме услуги, се управляват и тълкуват в съответствие със законите на република България. 

 

РАЗДЕЛ 19 - ПРОМЕНИ В УСЛОВИЯТА НА УСЛУГАТА

Можете да прегледате най-актуалната версия на Общите условия по всяко време на тази страница.

Запазваме си правото, по наша собствена преценка, да актуализираме, променяме или заменяме някоя част от тези условия за ползване, като публикуваме актуализации и промени в нашия уебсайт. Ваша е отговорността периодично да проверявате за промени. Продължаващото използване или достъп до нашия уебсайт или услуга след публикуването на всякакви промени представлява приемане на тези промени. 

 

РАЗДЕЛ 20 – КОНТАКТ С НАС

Въпроси относно Общите условия трябва да ни изпратите на адрес:

Ул. Петко Д. Петков 11

С. Попинци

П. код 4528

общ. Панагюрище

Обл. Пазарджик

Отстъпки

Можете да видите ръководство стъпка по стъпка за прилагане на код за отстъпка на тази страница:

Стъпка 1: Добавете желания продукт към количката.

Стъпка 2: Отидете в количката.

Стъпка 3: Натиснете бутона за плащане.

Стъпка 4: Въведете кода си за отстъпка в посоченото поле.

Стъпка 5: Натиснете бутона за прилагане.

Стъпка 6: Попълнете данните си и продължете с начина на доставка.

Свържете се с нас

Име

Фамилия

Тема

Фирма

Адрес

Уебсайт

Електронна поща

Телефонен номер

Съобщение

Запиши се за новини и отстъпки по електронна поща!